Kerneteamet bag Televindu

 
 

Vi vil give alle et vindue til verden. 
Vi starter hos dem som har mest brug for det.

 
televindu contact portrait.jpg

MARTIN ULSTRUP

PROJEKTUDVIKLER

Martin Ulstrup er uddannet Cand. Merc. i Innovationsledelse. Gennem de sidste 7 år har Martin i forbindelse med studier og arbejde levet på tværs af kontinenter. Han har oplevet mennesker, kulturer og samfund i alle verdenshjørner og trives bedst i samvær med andre.

“Slow TV er en genre, som har stor værdi. De gode fortællinger om hvordan ældre borgere har haft glæde af vores videoer, har haft stor indvirkning på mig. Jeg mener at alle har ret til at opleve verden, specielt dem, der ikke har muligheden for at se den selv.”

televindu contact portrait-2.jpg

ØYSTEIN SAMESTAD HANSEN

PROJEKTUDVIKLER

Øystein Samestad Hansen er uddannet Cand. Merc. i Innovationsledelse. Øystein har en lidenskab for at udforske nytænkning på arbejdet, men mest af alt er han en eventyrer. Han har blandt andet for nyligt cyklet fra Thailand til Singapore!

“Jeg har været så heldig at opleve verden. Nu vil jeg dele den med alle gennem Televindu.”

 
televindu contact portrait-3.jpg

VEGAR SAMESTAD HANSEN

MEDIEANSVARLIG

Vegar Samestad Hansen er medieansvarlig i Televindu. Tidligere har han arbejdet både indenfor den redaktionelle og kommercielle del af mediebranchen.

“I en verden hvor alt medieindhold skal gå hurtigere og hurtigere, trænger vi til et alternativ i den anden ende. Slow TV er videoer, som ikke er distraherende. Man kan selv vælge om man vil bruge det som et bevægeligt kunstværk i baggrunden, eller en virtuel rejse gennem verden.”

weboptimaliser 2500px.jpg

SNORRE STRAND

SOFTWAREINGENIØR

Snorre Strand sørger for at alt det tekniske bag Televindu-platformen fungerer som det skal. Med Snorres kompetencer inden for softwareudvikling og øje for detaljer sørger han for at videooplevelserne kommer til fuldt udtryk på skærmen.

“Jeg sætter pris på at softwareløsninger er intuitive. Dette er specielt vigtigt for Televindu, da platformen skal være let anvendelig for alle aldersgrupper.”


 
 

Televindu samarbejder med dygtige fagkompetente profiler. De er med til at højne det faglige niveau af Televindu som et sundhedsværktøj indenfor demens- og ældreområdet.

 
 
3544645_1200_0_0_117_5616_3510_2.jpg

Andreas
Nikolajsen

Cand.psych., projektleder og videnskabelig medarbejder i Ensomme Gamles Værn, grundlægger af Fortæl For Livet.

 
Capture.JPG

Elisabeth
Holmboe

Neuropsykolog, Østfold Hospital.

 
0.jpg

Majbritt
Ulstrup

Uddannet demens-sygeplejerske.

 
Image-1.jpg

Danni
Peng Li

Phd Fellow, Aarhus Universitet, Sensorisk-Neurovidenskab.