A. Gå til nedlastede videoer ved å trykke på “nedlastinger” nederst på skjermen

Her vises alle nedlastede videoer på enheten.

B. Trykk på prikkene oppe i høyre hjørne på videoen du ønsker å slette. Trykk deretter “slett”

C. Bekreft at du ønsker å slette video ved å trykke på “Ja” 

Du kan nå laste ned nye videoer!

Hvis enheten blir full, vil det ikke være mulig å laste ned flere videoer. Etter du har slettet en video, vil det være plass til nye videoer. Se egen seksjon for veiledning til hvordan man laster ned nye videoer.